Известие

Collapse
No announcement yet.

чип за 166 2.4 jtd

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз си чипосвах алфата при Black Angels и съм доволен от това което са направили (175-180hp) За 300 лв. ще ти я направят и бързо ще стане, според мен е разумна цена и съм много доволен от това, което са направили. Колата доста живна, скоростите са по-дълги и набира доста по-бързо. Засечи си я с g-tech за колко ти набира и после след чипа пак направи една засечка да си видиш разликата. Аз сега правя от 0 до 100 за 10 секунди с 2-ма човека в колата и 60 кг + 2 големи усилвателя и събуфер в багажника.
    Last edited by RoMAN; d.m.y г., 18:41.

Comment

.

че то аз без чип от0 до 100 ги правя за 9.5сек.
      Alfa Romeo 166 2.4jtd 140hp 2001

Comment

Това ти е по документи, а не със точно засичане. Даже и да си засичал си засичал с нещо непрофесионално, което не ти е отчело точно. И погледни другите фактори, които съм отбелязал. Кола която тежи почти 1700 кг. фабрично е смешно просто да направи от 0 до 100 със 140 к.с. дизел за 9.5

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
          Това ти е по документи, а не със точно засичане. Даже и да си засичал си засичал с нещо непрофесионално, което не ти е отчело точно. И погледни другите фактори, които съм отбелязал. Кола която тежи почти 1700 кг. фабрично е смешно просто да направи от 0 до 100 със 140 к.с. дизел за 9.5
          Ами? Не е толкова тежка погледни там в една от книжките ако са ти ги дали има - 1490кг е 2.4 ЖТД-то Не знам с какво си засичал и как караш , но и според мен трябва да е под 10
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Еми книжката ми точно гледам и ми я изкарва 1650 и нещо си. Това което си гледал да не е за бензиновия мотор, защото той наистина е по-лек. А вие гледате стойности за ускорение на колата, като е нова. Да си дойдем на думата, че понякога се изхвърлят в тия книжки и второто това е било преди 10 години почти? На всеки е ясно, че колата не върви така, както когато е нова. Аз ви предлагам да си засечете колите с g-tech или някакъв по-професионален апарат, стенд ли или кото ви падне да си знаете наистина за колко ги дигате. Защото аз със хронометър съм засичал и ви казвам с ръка на сърце, че това са глупости.

П.С. И изглежда, че никой не взема под внимание другите фактори които описах(примерно този на снимката едва ли е предвиден в книжкта), но те колко да забавят колата....със 0,5? ИЛИ МАКСИМУМ секунда.
            Attached Files
            Last edited by RoMAN; d.m.y г., 01:26.

Comment

Еми книжката ми точно гледам и ми я изкарва 1650 и нещо си. Това което си гледал да не е за бензиновия мотор, защото той наистина е по-лек. А вие гледате стойности за ускорение на колата, като е нова. Да си дойдем на думата, че понякога се изхвърлят в тия книжки и второто това е било преди 10 години почти? На всеки е ясно, че колата не върви така, както когато е нова. Аз ви предлагам да си засечете колите с g-tech или някакъв по-професионален апарат, стенд ли или кото ви падне да си знаете наистина за колко ги дигате. Защото аз със хронометър съм засичал и ви казвам с ръка на сърце, че това са глупости.

П.С. И изглежда, че никой не взема под внимание другите фактори които описах(примерно този на снимката едва ли е предвиден в книжкта), но те колко да забавят колата....със 0,5? ИЛИ МАКСИМУМ секунда.
              Преди малко пак погледнах и пише за 2.4 ЖТД-то точно че е толкова , но както и да е - навсякъде пишат глупости ! Мисля , че тук се заражда един безмислен спор за половин секунда - колите ни не са за състезания , ама си вървят достатъчно добре за мен Така че кой за колкото иска да прави 0-100км/ч

Comment

Не...няма спор. Това си беше мнение просто, а колкото до чипа горещо ти препоръчвам наистина да си замериш ускорението на колата и после след чипа отново Лично на мен ще ми е интересно да споделяме стойности за колите си и така да знаем има ли нередно нещо с нашите. Но пък има и разлика коя кола колко е карана...
                Last edited by RoMAN; d.m.y г., 10:40.

Comment

.

днес питахме в бургас за чип в сервиз до магазина на фиат.нямат идея.чували че в пловдив слагали чипове за около 400-500 лв.вдига мощноста с 35-40 коня.в крайна сметка разбрах че чипа е готина история и вдига кефа доста повече.ще сложим най-вероятно.и така от пловдив някой да каже къде е това нещо и дават ли гаранция или нещо такова.ето и колицата,на мой проятел е .живот и здраве той ще си вземе 159 а аз мисля да го "оттърва" от тази.та затова имам дертове за чипа защото се грижа за нея като за моя.притеснявам се ,мисля го за нормално.ето я и колицата.
                  Attached Files
                  Last edited by arieca155; d.m.y г., 21:54.

Comment

Първоначално публикувано от arieca155 Покажи съобщение
                    ...чували че в пловдив слагали чипове за около 400-500 лв.вдига мощноста с 35-40 коня...
                    Както пише по-нагоре, има два сервиза на колеги от Клуб Алфа Ромео България, които поне са изпитани от множество от пишещите тук. Цените са около триста и няколко лева, така че според мен си заслужава едно идване до София, за да си сложиш читав и изпитан чип.
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                    Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

днес питахме в бургас за чип в сервиз до магазина на фиат.нямат идея.чували че в пловдив слагали чипове за около 400-500 лв.вдига мощноста с 35-40 коня.в крайна сметка разбрах че чипа е готина история и вдига кефа доста повече.ще сложим най-вероятно.и така от пловдив някой да каже къде е това нещо и дават ли гаранция или нещо такова.ето и колицата,на мой проятел е .живот и здраве той ще си вземе 159 а аз мисля да го "оттърва" от тази.та затова имам дертове за чипа защото се грижа за нея като за моя.притеснявам се ,мисля го за нормално.ето я и колицата.

За мен са множко парички, ама ти си знаеш. Аз препоръчвам Black Angels.

П.С. Откъде взе тия прагове и добавката към предната броня???..
                      Last edited by RoMAN; d.m.y г., 01:13.

Comment

За мен са множко парички, ама ти си знаеш. Аз препоръчвам Black Angels.

П.С. Откъде взе тия прагове и добавката към предната броня???..
                        Такива доколкото знам ги правят в Гърция за 400евро броните , праговете и "крилцето" Така ми каза братовчед ми преди време , понеже той има 156 и искаше да взима за неговата , ама не знам никакви подробности За 156-цата са толкова .. за 166 не знам :/

Comment

Само накрайника на гърнето не ме кефи нещо.. Иначе колата е страхотна Дано се сдобиеш с нея и да я караш с кеф

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                            Такива доколкото знам ги правят в Гърция за 400евро броните , праговете и "крилцето" Така ми каза братовчед ми преди време , понеже той има 156 и искаше да взима за неговата , ама не знам никакви подробности За 156-цата са толкова .. за 166 не знам :/
                            Пффф 400 евро на сичкото отгоре и в Гърция...Тия искат да ебат дявола във въздуха май. При мисълта, че искам само някаква малка добавка за предна броня и прагове ми се струва множко, трябва май да се намери някъде място където отливат такива неща. Мерси за инфото.

Comment

Пффф 400 евро на сичкото отгоре и в Гърция...Тия искат да ебат дявола във въздуха май. При мисълта, че искам само някаква малка добавка за предна броня и прагове ми се струва множко, трябва май да се намери някъде място където отливат такива неща. Мерси за инфото.
                              То е толкова за всичко - 2-те брони , 2-та прага и крило по избор Но поне доколкото знам си пасват идеално - пък и там ги взимаш отделни елементи и сваляш твоите , не са добавка - сигурно затова са и толкова пари .. Иначе за отливане - някъде където правят оптичен тунинг , ама за място където го правят качествено - аз лично не знам

Comment

Колега зимай я час по-скоро много ми харесва , наистина само гърнето нещо не е за там ! Колкото за чип според мен си трябва ако си с по-спортен дух !!!
                                Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Working...
                                X